Beat FM Albania

Foto/Kartëmonedhat e reja, sot hidhet në treg 200 dhe 5000 lekëshe

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Ditën e sotme ka dalë në qarkullim seria e re e kartëmonedha 200 dhe 5000 lekëshe. Banka e Shqipërisë ka bërë të ditur që kartëmonedhat e vjetra do të vijojnë të jenë në qarkullim si dhe do të tërhiqen dalëngadalë nga Banka e Shqipërisë. Kartëmonedhat kanë prerje të ndryshme, ndërsa figurat historike që ndodhen mbi […]

The post Foto/Kartëmonedhat e reja, sot hidhet në treg 200 dhe 5000 lekëshe appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED