Beat FM Albania

‘Game of Thrones’ nuk ka përfunduar, po përgatiten seritë e reja…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Për të gjithë admiruesit e ‘Game of Thrones’ ka një lajm të mirë. Seriali hit nuk ka përfunduar. HBO po bën një projekt pilot për seritë para ngjarjes. Dhe në të do të ketë shumë dragonj. Marrëveshja thuhet se do të nënshkruhet për një projekt që bazohet në historinë e Targaryens.

Këto seri do të nisin me luftën për pushtet, pjesën legjendare të Vallëzimit të Dragonjve. Projekti nisi pasi HBO urdhëroi pesë skenaristë që të provonin dorën e tyre në ide të ndryshme për ngjarjet sesi nisi ‘Game of Thrones’. Në fillim të këtij viti autori George R.R. Martin publikoi ‘Fire and Blood’, një histori të Targaryen që përfshin afro 150 vjet.

The post ‘Game of Thrones’ nuk ka përfunduar, po përgatiten seritë e reja… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED