Beat FM Albania

Gigi Hadid i jep fund lidhjes me Tyler dhe faji është i deklaratave të tij në media

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Nëse ende nuk e keni marrë veten nga ndarja e Kylie Jenner dhe Travis Scott, po ju themi se kemi të tjera lajme ndarjeje. Me sa duket, Gigi Hadid dhe Tyler Cameron i kanë dhënë fund lidhjes së tyre 2-mujore. Është e vështirë ta pranojmë, duke qenë se dukeshin shumë të lumtur që kishin gjetur […]

The post Gigi Hadid i jep fund lidhjes me Tyler dhe faji është i deklaratave të tij në media appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED