[ad_1]

Këngët e dedikuara lidhjes së saj të përfunduar me Justin Bieber duket se kanë hapur një sagë mes Selena Gomez dhe bashkëshortes së Bieber, Hailey Baldwin.

Këtë herë mediat e huaja kanë aluduar se postimi më i fundit në Instagram i Haileyt i drejtohet pikërisht këngëtares. Në postim shkruhet:

“Ti shpreson që unë të rrëzohem ndërsa unë po lutem që ti të çohesh në këmbë. Nuk jemi njësoj”.

Ndonëse mediat e huaja aludojnë për një ‘luftë të heshtur’ mes tyre as Selena dhe as Hailey nuk e kanë ‘sulmuar’ drejtpërdrejtë njëra-tjetrën.

Në shtator të këtij vitit Bieber dhe Balëdin kanë realizuar një ceremoni të dytë martesore, e cila ishte mjaft private.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *