Beat FM Albania

I dedikoi këngë gruas, zbuloni çfarë i ndodhi Justin Bieber

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

“10.000 hours” titullohet kënga që Justin Bieber i dedikoi gruas së tij pas martesës. Kanë kaluar gati dy javë dhe ka arritur mbi 39 milionë klikime në Youtube.
Në këtë projekt, Justin Bieber bashkëpunoi me Dan dhe Shay, të cilët hynë në historinë e këngëve “Streaming”.
Kjo këngë është më e dëgjuara dhe më e klikuara në një kohë kaq të shkurtër. “10.000 hours” theu rekordin e “Cruise” nga Florida Georgia Line që u publikua në vitin 2013.
Kur i referoheni këngëve të zhanerit country, Justin Bieber mban fronin.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED