[ad_1]

Ndërsa shumë persona mendojnë se fundi i botës është vetëm një legjendë urbane, të tjerë e kanë marrë seriozisht dhe po marrin masa për t’u mbrojtur në rast apokalipsi. I tillë është reperi Post Malone i cili ka blerë një shtëpi – bunker 3 milion dollarëshe, e cila duket surreale.

Këngëtari kishte thënë se do të ndërtonte një shtëpi ku të strehohej në rast rreziku. ‘ Po ndërtoj një shtëpi të nëndheshme. Do të jetë shumë qejf deri në fund të botës. Kurdo që të vijë fundi i botës, kjo shtëpi do të jetë funksionale” u shpreh reperi. Shtëpia gjigante ndodhet në në Utahun Verior, në një hapësirë prej 6.75 hektarësh tokë dhe është tepër moderne dhe luksoze, përballë maleve.

The post I trembet Apokalipsit, reperi Post Malone blen shtëpi 3 milionë dollarë.. appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *