Beat FM Albania

Ish bashkëshorti, Kevin Federline, akuzon babain e Britney Spears për abuzim me të birin

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Ish bashkëshorti i Britney Spears , Kevin Federline, ka ngritur një padi kundër babait të Spears me pretendimin se ka abuzuar me djalin e tyre 13 vjecar.

Sipas një burimi padia erdhi pas një përplasjeje fizike mes babait të Spears dhe djalit të saj të madh, Sean. Incidenti që ndodhi në shtëpinë e babait të Spears është ende nën hetim. Lajmi vjen menjëherë pasi u zbulua se Britney kishte arritur një marrëveshje me Federline ku i jepte atij 70% të kujdestarisë së dy djemve ndërsa më parë ishte rënë dakord që kujdestaria të ndahej 50 me 50.

The post Ish bashkëshorti, Kevin Federline, akuzon babain e Britney Spears për abuzim me të birin appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED