Beat FM Albania

Ish qeradhënësi i Al Pacinos, tregon detaje interesante nga e kaluara e aktorit

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Al Pacino ishte vetëm 26 vjeç kur dha shfaqjen e tij të parë për të cilën paguhej 14 dollarë në javë dhe flinte në bodrumin e një apartamenti të vogël, pa qera. Por ish qeradhënësi i tij, Thomas Haines, sot 86 vjeç kujton se aktori kishte ego të fortë që atëherë. Ai mbante varur një foto – portret të madh të vetes në hyrje të derës, poshtë se cilës shkruante ‘SUPER’.

“Ishte një djalë i zgjuar… Femrat ishin fiksimi i tij. Ai lëvizte shpejt. Ishte gjithë kohën duke menduar’ kujton Haines. ‘Kthehej çdo natë në orën 3 dhe dilte sërish për në punë në orën 7 të mëngjesit. Fqinjët ankoheshin për zhurmën dhe se nuk e mbante vendin pastër’ tregon Haines duke shtuar se pas dy vjet ankimesh nga qiramarrësit e tjerë u detyrua ta largonte aktorin që aty.

The post Ish qeradhënësi i Al Pacinos, tregon detaje interesante nga e kaluara e aktorit appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED