[ad_1]

Jennifer Lopez, luan rolin e një striptisteje në filmin e saj më të fundit, ‘Hustlers’. Duke folur për përgatitjen rreth rolit këngëtarja tregon: ‘Kam bërë të gjitha llojet e gjërave për filmat e mi por në këtë film i gjithë trupi m’u nxi nga provat, që nga gishti, tek kofshët, krahët, shpatullat gjithandej’

‘Duhen shumë vite praktikë për të qenë një striptiste profesioniste dhe mua m’u deshën 6 javë që ta mësoja, ndërkohë që duhet të dukesha sikur kisha një jetë që e bëja këtë punë ’ tha Lopez.

The post ‘Isha gjithandej e nxirë’, Jennifer Lopez tregon për përvojën si striptiste… appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *