[ad_1]

Jennifer Lopez tha se fëmijët e saj nuk do ta kishin aspak problem nëse familja e tyre do të rritej.

Lopez deklaroi se binjakët e saj 11-vjeçarë Maximilian David dhe Emme Maribel, do të emocionoheshin nëse ajo do të priste një fëmijë tjetër me Rodriguez, 44 vjeç.

“Unë mendoj se ata do të donin të kishin një vëlla ose motër. Ata i duan vajzat e Aleksit, Natasha dhe Ella, në jetën e tyre dhe idenë të paturit të dy motrave shtesë bonus. Ne jemi vërtet një familje e bukur e përzier dhe mendoj se të gjithë do të entuziazmohen.” shtoi 50-vjeçarja.

Megjithëse ajo nuk e hodhi poshtë mundësinë se mund të bëhet sërish nënë në të ardhmen, fokusi kryesor i Lopez tashmë është planifikimi i një martese për veten dhe Rodriguez.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *