Beat FM Albania

Jlo paditet $150.000 për një foto paparazzi

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Dy vite më parë, Jennifer Lopez postoi një foto teksa ecte përdore me partnerin Alex Rodriguez dhe tani është paditur në gjykatë për shkak se e publikoi pa miratimin e fotografit.

Një agjenci lajmesh dhe fotografish me bazë në Los Angeles kërkon 150.000 dollarë nga J.Lo me pretendimin se fotografia është kreative dhe  e veçantë dhe përdorimi i paautorizuar dëmton tregun ekzistues të fotografisë. Ndërkohë Lopez nuk nuk ka reaguar në lidhje me situatën.

The post Jlo paditet $150.000 për një foto paparazzi appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED