Beat FM Albania

JLo,15.000 dollarë shpenzime në ditë. Ja ku shkojnë paratë e këngëtares…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Jennifer Lopez është ndoshta 50 vjeçarja më twrheqëse në showbiz e cila ka ende vëmendjen e të gjithëve në çdo dalje të saj. Por duket se i gjithë ky sharm nuk është thjesht dhe vetëm dhuratë e nënës natyrë.

Sipas Life & Style, këngëtarja dhe aktorja me trupin joshës dhe pamjen tërheqëse harxhon çdo ditë më shumë se 15.000 dollarë. Jlo e merr kudo me vete manikyristin e saj të cilin e paguan 1500 dollarë, ndërsa 4500 dollarë në ditë shkojnë për grimin, parukierët dhe trajnerin personal i cili e ndihmon të ruajë linjat e bukura, duke mos harruar masazhierin personal.

The post JLo,15.000 dollarë shpenzime në ditë. Ja ku shkojnë paratë e këngëtares… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED