Beat FM Albania

Johnny Depp dhe pasuria 650 milionë dollarëshe që u zhduk sa hap e mbyll sytë…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Johnny Depp njihej si një nga aktorët më të pasur të Hollywoodit me 650 milionë dollarë fitime nga karriera si aktor por sot nuk ka mbetur asgjë nga ajo pasuri. Aktori fajëson këshilluesit e tij financiarë që nuk ditën të menaxhojnë perandorinë e tij miliona dollarëshe ndaj ngriti një padi ndaj tyre.

Kështu ata zbuluan një listë me shpenzimet e cmendura që bënte Depp dhe që përfshinin 30 .0000 dollarë për verën, 75 milionë për 14 prona luksoze, 300.000 dollarë në muaj për punonjësit me kohë të plotë etj. Shpenzimet marramendëse të Depp kishin një emër, ‘Compulsive spending disorder’ ose humbja e kontrollit ndaj dëshirës për të bërë blerje.

The post Johnny Depp dhe pasuria 650 milionë dollarëshe që u zhduk sa hap e mbyll sytë… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED