Beat FM Albania

‘Jojo Rabbit’, filmi më i mirë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Toronto

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Filmi satirik ‘Jojo Rabbit’ me regji të Ëaititit është vlerësuar si filmi më i mirë i vitit në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Toronto. Ngjarjet vendosen në vitin 1940 në Gjermani, përgjatë Luftës së Dytë Botërore.

Personazhi kryesor është një djalë i vogël, i cili zbulon se nëna e tij është duke fshehur në shtëpinë e tyre një vajzë hebereje. Në rolet kryesore janë aktorët Scarlet Johansson dhe Roman Grifin Davis. Kjo arritje e klasifikon filmin e llojit ‘komedi e zeze’që ironizon Hitlerin, në listën e filmave që mund të fitojnë çmimin Oskar për 2020-ën.

The post ‘Jojo Rabbit’, filmi më i mirë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Toronto appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED