Beat FM Albania

Justin Timberlake ndihet me fat që ka në krahë njeriun e duhur

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Prej 7 vitesh Justin Timberlake dhe Jessica Biel janë të martuar si dhe janë prindër të një djali. Gjatë intervistës më të fundit të Timberlake për “Entertainment Tonight”, këngëtari është shprehur më i lumtur se kurrë që ka në krahë njeriun e duhur. “Kur gjen njeriun e duhur është si pagëzimi ku ti nuk kthehesh […]

The post Justin Timberlake ndihet me fat që ka në krahë njeriun e duhur appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED