Beat FM Albania

Këngët e vallet e jugut rrugëtojnë drejt Otrantos.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Valltarët dhe instrumentistët e teatrit të ansamblit më të madh shqiptar janë drejt përgatitjeve të fundit për këtë event që shqiptarët përtej brigjeve presin të duartrokasin.

Tre netët tradicionale shqiptare që do të jehojnë në vendin e quajtur Otranto, nuk do të përcjellin vetëm muzikën dhe vallet, por edhe një historik të bukur të atyre që shenjojnë në kulturën tonë kostumet dhe motivet popullore, me të cilat do të interpretojnë këto valltarë.

23 artistët, ku përfshihen edhe muzikantët më në zë të orkestrës së Teatrit të Operas dhe Baletit nisen për këtë rrugëtim artistik nesër, ndërsa koncerti i madh do të mbahet më 19 tetor.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED