[ad_1]

Këngëtarja e njohur Jessica Simpson nuk i ka fshehur në publik dhe rrjetet sociale, kilogramët e mbledhur nga shtatzënia e tretë.
Gjashtë muaj pas lindjes së vajzës Birdie, me të njëjtën krenari si gjatë shtatzënisë, ajo tregon se është rikthyer në linjat e saj.
“6 muaj, 45 kilogramë më pak. Kisha arritur 108 kg. Udhëtimi im i parë larg Birdie më emocionoi për shumë arsye, por jam krenare që kam rigjetur veten. Edhe kur duket e pamundur, unë zgjedh të punoj fort”, shkroi Jessica.
Në fotogaleri, mund të shihni pamje nga ndryshimi i saj

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *