[ad_1]

Ava Max është këngëtarja shqiptare që po zhvillon karrierën në tregun ndërkombëtar. Ajo ka sjellë projektin e ri muzikor, të titulluar “Torn”, mesazhi i të cilës është shumë domethënës.
Klipi është drejtuar nga Joseph Kahn, një prej regjisorëve më të mirë, dora e të cilit shihet në klipet e Britney Spears dhe Taylor Swift.
Kënga flet për fuqinë e femrës, e cila mund të përballet me cdo gjë që i sjell jeta. Ava Max kishte qëllim të tregonte se gjeti forcën për ti dhënë fund një lidhje dashurie që nuk kishte më vlerë. Madje në fund i jep “puthjen e vdekjes”.
“Xhirimi i videoklipit “Torn” ishte ëndërr e kthyer në realitet. Më duhej të udhëtoja si një superheroinë që të konfrontohem me bashkëshortin tim tradhtar. Dua që të gjithë gratë e botës të kuptojnë se ato e kanë fuqinë!”, tha Ava për klipin.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *