Beat FM Albania

Këngëtarja ukrainase këndon “Lule lule” në “The Voice of Greece”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kënga e mirënjohur shqiptare “Lule Lule” ka fituar zemrat e publikuar grek.

Melodia dhe teksti i krijuar nga arbëreshët e Italisë, të cilët janë larguar nga Shqipëria gjatë pushtimit osman në shekullin e XV u ngjit në skenën e “The Voice of Greece” nga këngëtarja ukrainase, Angelina Statyeva.

Pavarësisht se nuk e shqipton siç duhet, potenca dhe zëri i Statyeva mahnitën jurinë, e cila kthye karrigen.

Pasi përfundoi së kënduari, Statyeva u shpreh se “Lule Lule” është një këngë e veçantë për të dhe se pikërisht për këtë arsye zgjodhi ta këndonte.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED