[ad_1]

Kim Kardashian dhe Kendall Jenner kanë qenë të ftuarat për të prezantuar çmimin për kategorinë e Reality- Shoë/ Spektaklet më konkuruese, në ceremoninë e së dielës në ‘Emmy Aëards’. Por duket se publiku nuk është treguar shumë dashamirës ndaj vajzave, të cilat ndërsa prezantonin kategorinë fituese, u shprehën se reality show i tyre ‘KUWTK’, ishte i vërtetë dhe pa filtra.

‘Familja jonë është e para që e di sa ndjellës mund të bëhet televizioni nga njerëz të vërtetë që janë vetvetja’ tha Kim përpara se Kendall të shtonte ‘Duke i treguar historitë e tyre pa filtra dhe pa skenar’.  Ka qenë pikërisht ky momenti kur audienca ka shpërthyer në të qeshura duke ironizuar pretendimin e vajzave se reality show i tyre ishte i vërtetë dhe jo i inskenuar. Kjo ka sjellw mw pas njw varg reagimesh nw Twitter. Duket se kur familja Kardashian-Jenner flet mbi të qenurit vetvetja, njerëzit thjesht nuk mund ta përballojnë. Klani Kardashian-Jenner akuzohet vazhdimisht për ngjarje të trilluara dhe aktrim në reality shown e tyre “Keeping Up With the Kardashians”

The post Kim Kardashian dhe Kendall Jenner bëhen objekt talljeje në skenën e ‘Emmy Awards’ appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *