Beat FM Albania

Kim Kardashian e fiksuar pas shqiptarëve, pas Marios punëson një tjetër shqiptare

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kim Kardashian duket se ka shumë besim tek shqiptarët duke ia lënë atyre në dorë bukurinë e saj. Prej vitesh është Mario që kujdeset që Kim të dalë çdo herë e kuruar në detaj sa i përket makeup-it. Ndërsa tani pjesë e stafit të Kimit është edhe një tjetër shqiptare.

Ajo quhet Toska Husted dhe është estetiste dhe eksperte për kujdesin e lëkurës së fytyrës. Toska është e lindur në Kosovë, por prej vitesh jeton në Amerikë ku ka hapur një qendër estetike.

Përveç Kimit, Toska përkujdeset për lëkurën e shumë personazheve të famshëm. Së fundmi pjesë e trajtimeve të saj është bërë edhe Kim Kardashian e madje edhe mamaja e saj, Kris Jenner.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED