Beat FM Albania

Kim Kardashian: Humba kot kohë dhe energji me burra të tjerë, para Kanyet

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kim Kardashian ka pranuar për revistën “Vogue Arabia” që ka humbur shumë kohë dhe energji kot me burra të tjerë, kur mund të kishte qenë me Kaneyn nga fillimi. Në intervistë, Kim foli për disa detaje të reja për takimin e parë romantik me Kanyen në vitin 2012, teksa rrëfeu se dëshironte të krijonte një […]

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED