Beat FM Albania

Klaudia Pepa zbuloi pasionin e saj të ri dhe ja cili ishte rezultati

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Ka profesione dhe pasione. Për Klaudian baleti është edhe profesion edhe pasion, por ndërsa profesion mund të kesh vetëm një, pasione mund të kesh shumë. Dhe në kohën e lirë mund të argëtohesh me to. Në një prej postimeve të fundit, Klaudia Pepa ka zbuluar se i pëlqen shumë gatimi dhe se këtë pasion e […]

The post Klaudia Pepa zbuloi pasionin e saj të ri dhe ja cili ishte rezultati appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED