Beat FM Albania

Klientët e hotelit bezdisen nga Justin dhe Hailey

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kjo fundjavë është shumë e rëndësishme për çiftin e njohur, Justin dhe Hailey Beiber, pasi kanë vendosur që dashurinë e tyre ta kurorëzojnë në martesë. Dasma e shumëpërfolur do të zhvillohet në një resort në Karolinën e Jugut dhe pothuajse çdo gjë është gati. Por jo të gjithë janë entuziastë për këtë martesë. Bëhët fjalë për klientët e tjerë të resortit, të cilëve ju ka ardhur në majë të hundës. Për shkak të dasmës atyre u janë ndaluar disa ambjente të resortit përfshirë banjat, një nga pishinat dhe një nga restorantet më luksoze. Klintët shprehen se njoftimin e kanë marrë vetem pak para marrjes së vendimit dhe janë shumë të zemëruar.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED