Beat FM Albania

Koncerti përkujtimor për Aviciin shitet tërësisht për 30 minuta

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Një koncert i ardhshëm përkujtimor për Aviciin, në të cilin do të performojnë Adam Lambert, Rita Ora dhe Aloe Blacc, është shitur tërësisht për 30 minuta. Biletat për The Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness në The Friends Arena në Stockholm, Suedi dolën në shitje të enjten në mëngjes dhe u blenë shumë shpejt. […]

The post Koncerti përkujtimor për Aviciin shitet tërësisht për 30 minuta appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED