Beat FM Albania

Kroaci, ish-modelja e Playboy do të kandidojë për presidente

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

“Rinia po largohet, numri i lindjeve sa vjen e bie. Nuk mund të rri duarkryq teksa vendit tim i ndodhin gjëra kaq të këqija. Politika është dashuria ime e dytë. Kam vendosur të kandidoj për presidente,” shkroi ajo në faqen e Instagramit.  Ava Karabatic, një ish modele e Playboy, Reality TV dhe artiste nga Kroacia, ka […]

The post Kroaci, ish-modelja e Playboy do të kandidojë për presidente appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED