Beat FM Albania

Kur Kylie Jenner të dhuron 750 mijë dollarë

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kylie Jenner nuk i mban paratë e saj vetëm për vete. Por miliarderja më e vogël në botë i ka dhuruar për një kauzë të mirë.
E ftuar në emisionin Ellen DeGeneres Show, 22-vjeçarja së bashku me nënën e saj Kris Jenner surprizuan kur i dhuruan një organizate për gratë shumën prej 750 mijë dollarë.
Pasi të dy personalitetet e TV mësuan për punën frymëzuese të “Nest of Love”, themeluar nga Samantha Gil vendosën që ti ndihmonin. Kështu që nënë e bijë i dhanë organizatës 150 mijë dollarë dhe 100.000 dollarë Samanthës.
Por jo vetëm, Kylie i dha edhe 50.000 dollarë secilës prej anëtareve të organizatës.
“Po ju japim 50.000 dollarë secilës,”-tha maniatja e kozmetikës. “Për shkak të gjërave të mrekullueshme që bëni. Jeni të mrekullueshme.”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED