Beat FM Albania

Kush e vizatoi në të vërtetë skicën ku Rose shfaqet nudo në filmin ‘Titanik’?

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Skica që Jack Dawson vizatoi për Rozën ndërkohë që ajo mbante në qafë varësen e famshme me gurin blu në filmin ‘Titanik’, në të vërtetë nuk u vizatua nga Leonardo Di Caprio dhe as nga ndonjë piktor i talentuar.

Autori i saj ishte pikërisht regjisori i filmit, James Cameron. Duart që ne shohim teksa vizatojnë janë vërtet duart e regjisorit të njohur. Ai është gjithashtu përgjegjës për të gjitha skicat e tjera që gjendeshin në librin e skicave të Jack-ut.

The post Kush e vizatoi në të vërtetë skicën ku Rose shfaqet nudo në filmin ‘Titanik’? appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED