Beat FM Albania

Kushton 3 mijë euro 1 kg, kjo është bima e rrallë që rritet në Shqipëri

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Rreth 3.000 Euro për një kilogram tartuf dhe në Shqipëri kjo kërpudhë e rrallë rritet gjerësisht. Tartufi shqiptar është shumë i ngjashëm me kushëririn e tij francez, por ato kushtojnë shumë më pak. Aq me vlerë është tartufi i bardhë saqë është i kuotuar edhe në bursë, ku çmimet fillojnë nga 300 në 1000 Euro. […]

The post Kushton 3 mijë euro 1 kg, kjo është bima e rrallë që rritet në Shqipëri appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED