Beat FM Albania

Kutcher sqaron pse ai dhe Mila Kunis nuk do t’ua lënë pasurinë fëmijëve

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Aktorët Ashton Kutcher dhe Mila Kunis janë shumë të rezervuar sa i takon lidhjes së tyre të dashurisë, dhe mbi të gjitha për dy fëmijët e tyre, Wyatt dhe Dimitri. Këta të fundit nuk shihen pranë prindërve në evente publike dhe nuk kanë fotografi në rrjetet e tyre sociale. Përpos këtyre ajo që dihet me […]

The post Kutcher sqaron pse ai dhe Mila Kunis nuk do t’ua lënë pasurinë fëmijëve appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED