[ad_1]

Kylie Jenner ka shitur 51 për qind të aksioneve të biznesit të saj të kozmetikës, me vlerë 600 milionë dollarë.

Ato janë tashmë nën zotërim të “Coty”, kompania e bukurisë që kontrollon “Gucci Beauty”, “Burberry” dhe “Miu Miu” në kategoritë e parfumeve dhe makijazheve.

Ky veprim dëshmon se ky është vetëm fillimi për Kylie-n dhe perandorinë e saj të bukurisë, që tani përfshin edhe një linjë për kujdesin e lëkurës.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *