Beat FM Albania

Leonardo di Caprio dhe Will Smith, bashkë për një projekt të rëndësishëm…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Dy nga emrat më të mëdhenj të Hollywoodit, Leonardo Di Caprio dhe Will Smith janë bërë bashkë në një përpjekje për të shpëtuar pyjet e Amazonës nga shkatërrimi.

Kompania e këpucëve ‘Allbirds’ ku Di Caprio është një nga investitorët, ka bashkëpunuar me markën e ujit ‘Just’ të Will Smith për të krijuar dy linja të limituara këpucësh, nga ku 100% e fitimeve do të shkojnë për Fondin e hapur nga Di Caprio, në ndihmë të Amazonës. 

The post Leonardo di Caprio dhe Will Smith, bashkë për një projekt të rëndësishëm… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED