Beat FM Albania

Libri i Demi Moore tërbon Mila Kunis

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Demi Moore rrëfeu në librin e saj të ri se ish-bashkëshorti, Ashton Kutcher, e tradhëtoi dy herë përgjatë martesës së tyre 8-vjeçare, me Brittney Jones-in dhe Sara Leal- in, e se është ndjerë e detyruar nga ai për të kryer marrëdhënie treshe.

Kjo e ka tërbuar gruan e dytë të aktorit, Mila Kunis.

Burime nga “Hollywood Life” thonë se 36 vjeçarja e urren faktin që Demi ka ndarë të gjithë sekretet e martesës me bashkëshortin e saj aktual.

Sipas website-it, Mila nuk dëshiron që me fëmijët e tyre Wyatt, 4 vjeç, dhe Dimitri, 2 vjeç, të “tallen” të tjerët apo ata vetë t’a lexojnë librin.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED