Beat FM Albania

”Lyeva flokët me limontoz dhe i preva vetë” Aurela Gaçe kujton me nostalgji çmenduritë e 26 viteve më parë

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

ë gjithë e dinë që këngëtarja Aurela Gaçe, siç shfaqet një herë, nuk shfaqet herën tjetër. Aurela Gaçe njihet jo vetëm për zërin e saj shpërthyes, por edhe si një nga personazhet që ka eksperimentuar aq shumë me pamjen e saj. Mirëpo, me kalimin e viteve, jo të gjithë e kujtojnë se si ka qenë […]

The post ”Lyeva flokët me limontoz dhe i preva vetë” Aurela Gaçe kujton me nostalgji çmenduritë e 26 viteve më parë appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED