Beat FM Albania

Mark Zuckerberg feston 16-vjetorin e njohjes me gruan, Prichilla

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Mark Zuckerberg ka festuar 16 vjetorin e njohjes me gruan. Mark dhe Prichilla janë takuar plot 16 vjet më parë falë ‘Facemash‘, një programi të shkollës që vetë Mark kishte krijuar .

E besoni ose jo, pavarësisht fitimeve që Facebook i ka sjellë, Mark mendon se ky është programi më i mirë që ka krijuar pasi i solli gruan me të cilën ka tashmë dy fëmijë.

”Priscilla është njeriu më i rëndësishëm në jetën time, ndaj dhe Facemash është gjëja më e mirë që kam bërë”, tha Mark në një tjetër përvjetor.

The post Mark Zuckerberg feston 16-vjetorin e njohjes me gruan, Prichilla appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED