Beat FM Albania

Matt Damon humbi 250 milionë dollarë nga refuzimi i ‘Avatarit’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Matt Damon është aktori që i shtohet listës së të penduarve që e kanë refuzuar rolin në një film. Në një intervistë për revistën GQ, aktori tregon se humbi 250 milionë dollarë me refuzimin e ofertës së James Cameron për të luajtur në filmin ‘Avatar’.

Cameron i kishte ofruar rolin e protagonistit Jake Sully si dhe 10 % të fitimeve nga shitjet e biletave, por Damon e refuzoi për shkak të angazhimit me dy filma të tjerë. Sigurisht që Damon nuk kishte si ta dinte se Avatar do të bëhej një nga filmat më të famshëm në botë për rreth një dekadë.

The post Matt Damon humbi 250 milionë dollarë nga refuzimi i ‘Avatarit’ appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED