Beat FM Albania

Matthew McConaughey, në vjeshtë me një rol të ri…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Matthew McConaughey do të shtojë shumë shpejt një eksperiencë të re në Cv e tij, atë të profesorit. Aktori  dhe producenti, fitues i çmimit Oskar, do të nisë me rolin e tij të ri në Universitetin e Texasit , në vjeshtën e këtij viti ku pritet të japë leksione mbi skenarin.

‘Roli i tij i ri simbolizon një marrëdhënie përfitimi dypalëshe dhe njeh kontributin që ai ka dhënë për universitetin’ tha drejtori i departamentit Noah Isenberg.

The post Matthew McConaughey, në vjeshtë me një rol të ri… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED