Beat FM Albania

Mbretëresha e Britanisë heq foton e Princ Harry e Meghan Markle nga Pallati Mbretëror

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Mbretëresha Elizabeta II e Mbretërisë së Bashkuar duket se ka hequr një foto të princit Herri dhe gruas së tij, Megan Markëll, pas përshkallëzimit të zemërimeve brenda familjes mbretërore. Vëzhguesit symprehtë vunë re se një foto e vendosur me krenari në sallën e pritjes së pallatit Bakingam, në muajin korrik, tani nuk është më aty. […]

The post Mbretëresha e Britanisë heq foton e Princ Harry e Meghan Markle nga Pallati Mbretëror appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED