Beat FM Albania

Megan Fox nuk e pengon djalin e saj të vishet me fustan dhe ka një arsye për këtë…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Megan Fox, u pyet në një intervistë të fundit mbi një foto ku shihej djali i saj 6 vjeçar Noah, i veshur me një fustan në shkollë. Aktorja, nënë e 3 fëmijëve tha se ky është vendimi i tij dhe se ajo nuk e ndalonte të vishej ashtu si ndihet, pavarësisht kritikave nga shokët e klasës.

‘Atij i pëlqen shumë moda, ka një stil të vecantë dhe i zgjedh vetë rrobat e veta. Unë po përpiqem ta lë të lirë, të ndjekë modën sipas mendjes së tij. Kështu si e ka nisur mendoj se do të bëhet një fashion designer me famë botërore’ tha aktorja duke shtuar se po e lë djalin të zbulojë vetë si dëshiron të jetojë dhe të shprehë veten ashtu si e ndjen.

The post Megan Fox nuk e pengon djalin e saj të vishet me fustan dhe ka një arsye për këtë… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED