Beat FM Albania

Megan Fox thotë se pësoi ‘krizë psikologjike’ pas filmit “Jennifer’s Body”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Modelja dhe aktorja amerikane, Megan Fox, ka folur haptazi për një periudhë të errët në jetën e saj.
Aktorja, 33 vjeçe, për Entertainment Tonight tregon se kishte pësuar ‘krizë psikologjike’ pas daljes në vitin 2009 të filmit “Jennifer’s body”, në të cilën ajo gjeti veten duke u sulmuar vazhdimisht si në filma e po ashtu edhe në media.
“Nuk ishte thjesht ai film, ishte çdo ditë e jetës sime, gjatë gjithë kohës, me çdo projekt ku unë punoja dhe çdo prodhues ku kam punuar”, ka thënë Fox.Presioni i vëmendjes së padëshiruar kishte një efekt të rëndë për aktoren.

“Unë mendoj se kam pasur një gjendje të rëndë psikologjike ku nuk doja të bëja asgjë”, vazhdon Fox. “Nuk kam dashur të isha ne qender te vemendjes, nuk kam dashur të bëj një foto, të bëj një revistë, të eci në një tapet nuk kam dashur të dal në publik fare për shkak të frikës dhe besimit. Ajo shtoi, “Kështu që unë kalova një moment shumë të errët pas kësaj”. Ylli tha që ajo u përpoq të fliste për përvojat e veta në #MeToo, ndërsa ishte duke u rritur në Hollywood dhe duke punuar në filma dhe televizione të ndryshme, por ndjehej sikur mendimet e saj nuk ishin të mirëpritura.“Ndjehem sikur isha larg dhe para se të ndodhte lëvizja #MeToo, unë po flisja dhe thosha, “Hej, këto gjëra po më ndodhin dhe nuk janë në rregull, kujton ajo.

“Dhe të gjithë ishin si, mirë, ju jeni. Ne nuk na intereson, ju e meritoni atë. Sepse të gjithë flisnin për mënyrën se si dukesh, si vishesh apo shakatë që ke bërë” eshte shprehur aktorja.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED