Beat FM Albania

Melinda Ademi rrëzohet nga skena në mes të performancës

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Pas Lady Gaga-s e cila pësoi një rënie spektakolare nga skena, mirëpo një rrëzim të tillë e bëri edhe reperja shqiptare Melinda Ademi.

Teksa performonte në skenë gjatë një koncerti, ajo është rrëzuar mbi publikun dhe s’ka vonuar shumë të ngrihet sërish.

Ky moment s’mund të shpëtonte pa u filmuar nga të pranishmit që ndodheshin në publik.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED