[ad_1]

Jeta sentimentale nuk po shkon siç duhet për Miley Cyrus. Brenda një kohe të shkurtër, këngëtarja i dha fund dy historive të ndryshme, martesës me Liam Hemsëorth dhe lidhjes me Kaitlyn Carter. Në një foto pranë dy qenve të saj, Miley bëri një shkrim dedikuar dashurisë që ngjan më shumë si një mesazh i nënkuptuar për ish të dashurën dhe ish bashkëshortin.

“Të zgjohesh e rrethuar nga kafshët është mënyra ime e preferuar për të nisur mëngjesin. Atyre nuk ju interesojnë detajet. Jetojnë me rregullin e artë: Duaj dhe Të të duan. Asgjë në mes. Asnjë pyetje që lidhet me shëndetin, karrierën, talentin, racën, moshën, seksin. Ata të duan 100 herë më shumë! Gjithçka që duan është të kujdesesh për ta që të të japin  besnikëri dhe besueshmëri. (më kujtojnë dikë)”, shkruajti këngëtarja.

The post Miley Cyrus, mesazh të nënkuptuar për ish të dashurën dhe ish bashkëshortin appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *