Beat FM Albania

Miley dhe Liam mund të kthehen sërish bashkë?

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Nëse ndjekësit në rrjete sociale kanë menduar se historia mes Liam Hemsworth dhe Miley Cyrus ka përfunduar mund të jenë edhe gabim. Mikesha e tyre e afërt, Amazon Ashley ka kthyer shpresat për një rikthim mes tyre.

Në një intervistë që ka dhënë për mediat e huaja ajo është shprehur se ndoshta historia e tyre mund të kthehet në normalitet.

“Ky është vetëm një kapitull i ri. Nuk do surprizohesha nëse ata do ktheheshin përsëri bashkë. Në zemrën time, ndjej se ata janë të destinuar për njëri-tjetrin. Ata vazhdimisht gjejnë rrugën drejt lidhjes së tyre. Mendoj se ajo ka qenë më e lumtur se kurrë me Liam-in. Mungesa e bën zemrën të rritet edhe më shumë, ndaj ndarja është e nevojshme që të duash përsëri atë që kishe”,-është shprehur ajo.

Nuk dihen nëse diçka e tillë do të ndodhë pasi të dy kanë nisur lidhje të tjera dhe duket mjaft të lumtur në krahë të partnerëve të rinj.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED