Beat FM Albania

Miss-i i parë i Turqisë, ishte një bukuroshe shqiptare

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Missi i parë i Turqisë ishte shqiptare. Konkursi i parë i bukurisë në Turqi, u zhvillua në vitin 1936 dhe fituesja doli Hatixhe Mirushoglu, një vajzë shqiptare nga Çamëria. Vajza me origjinë nga Filati i Çamërisë, jetonte bashkë me familjen e saj në Izmir. Ndërsa babai i saj, Xhevat Mirushi ishte patriot i rezistencës për shpërnguljen e çamëve nga trojet e tyre në vitet 1920-1923.

The post Miss-i i parë i Turqisë, ishte një bukuroshe shqiptare appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED