Beat FM Albania

Ndan jetën me 8 mijë puffa, Davide Volonta- italiani që po thyen rekordin Guinness me koleksionin e tij

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Nuk është fëmijë por, në apartamentin e tij ndodhet një koleksion gjigant, vetëm me personazhet puff-i, ose siç njihen në anglisht smurfs. Ka nisur t’i mbledhë ato që kur ishte 8 vjeç dhe tani, në një hapsirë prej rreth 40 metrash katrorë, gjendet ekspozita e rrallë, e cila pëmban plot 7873 copë të këtyre krijesave […]

The post Ndan jetën me 8 mijë puffa, Davide Volonta- italiani që po thyen rekordin Guinness me koleksionin e tij appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED