Beat FM Albania

Në Angli krijohet liqeni i parë artificial ku mund të bësh sërf

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Në Angli është krijuar liqeni i parë artificial me dallgë ku mund të bësh sërf. Investimi ka kushtuar rreth 30 milionë euro dhe mund të krijojë 1000 dallgë në orë, me lartësi 2 metra. Sipas “The Guardian”, për ta ndërtuar këtë liqen në Ist Komton të Bristolit janë dashur nëntë vite punë. Brenda janë hedhur […]

The post Në Angli krijohet liqeni i parë artificial ku mund të bësh sërf appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED