Beat FM Albania

Në vend të ujit, në lumin Llap ka plastikë

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Në inboxin e City Radio ka mbërritur kjo fotografi, që tregon gjendien e trishtë në të cilën ndodhet vendi ynë. Lumi Llap që përshkon komunën e Podujevës në Kosovë është i mbushur plot me mbetje plastike sië duket edhe nga pamjet. Mesa duket as mesazhet e herpashershme të nënës natyre nuk po i ndërgjegjësojnë njerëzit e papërgjegjshëm. Plastika konsiderohet si ndotësi më i madh i tokës dhe një ndër shkaktarët kryesorë të ngrohjes globale.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED