Beat FM Albania

Nëse Will Smith zë vendin e Keanu Reeves në “Matrica”, ja si do dukej

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Po sikur t’ju thoja që mund të shihni se si do të ishte Matrica me Will Smith si Neo në vend të Keanu Reeves? Falë kësaj videoje në kanalin e YouTube Sham00K, marin fund të gjitha pikëpyetjet.
Reeves praktikisht zhduket në videon pas fytyrës së mbivendosur të Smithit, duke na lejuar të shohim se çfarë do të ndodhte nëse Smith kurrë nuk do ta kishte hequr dorë në rolin e tij në Wild Wild West.
Ndaj sipas jush cili është përfundimi?
Nëse pilula e kuqe është Keanu Neo, dhe pilula blu është Will Smith Neo, për cilën po flisni ju?

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED