[ad_1]

“Harleys in Hawaii” është kënga më e re e publikuar nga këngëtarja amerikane  Katy Perry. U prezantua si singëll së bashku me nje video shoqëruese. Kënga u shkrua nga Jacob Kasher Hindlin, Perry dhe ka si producentë Charlie Puth dhe Johan Carlsson.

The post NEW MUSIC | Katy Perry – “Harleys In Hawaii” appeared first on ENERGY Radio.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *