Beat FM Albania

NEW MUSIC | Missy Elliott – “Throw It Back” [Official Music Video]

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Nuk besojmë se ka një artiste të dytë si  Missy Elliot… Ajo është rikthyer me një video tipike për singëllin “Throw It Back,” pjesë e EP-së së sapopublikuar Iconology. Një video plot të rinj të transportuar në “Botën e Çudirave” të Missy Elliott-it, një botë plot ngjyra, kostume dhe koreografi  fantastike…  Shikim të këndshëm.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED